STRELJAČKI SAVEZ ZA LETEĆE METE SRBIJE

Clay Target
Izbor

Skola streljastva

Skola streljastva

.

SKOLA STRELJASTVA 2010. testiranje>>>Skola streljastva

 

 

Dodjite da gadjate glinene golubove!

Iz uvodne reči Ministra omladine i sporta Snežane Samardžić – Marković:
„S obzirom na to da je sport neodvojivi deo društva i njegov veoma značajan kohezioni faktor, kao svoj osnovni prioritet strategija je prepoznala sport dece i omladine. Razvoj uslova za bavljenje sportom na nivou škola i sportskih organizacija je veoma važan za decu i omladinu. Prepoznat je kao fizičko-zdravstveni aspekt bavljenja sportom, u smislu podizanja nivoa zdravlja nacije, tako i socijalni, u smislu aktivnosti koja uklanja verske, rasne i polne barijere.“ u vezi Strategija razvoja sporta u Republici Srbiji 2009-2013 prema kojoj  deca u sportu jesu njen osnovni prioritet
Sledeći Strategijom Ministarstva omladine i sporta Srbije zacrtana opredeljenja o nužnosti razvoja i popularizacije sporta među mladima u kontinuitetu svoga opredeljenja o formiranju juniorske reprezentacije Savez će i ove godine nastaviti sa aktivnostima započetim još 2006. godine na okupljanju  mladih zainteresiranih da se bave streljaštvom na leteće mete odnosno budućih polaznika škole streljaštva i budućih šampiona.
Školu streljaštva je besplatna a mogu je pohađati devojčice i dečaci uzrasta od 12 do 17 godina.
Programom škole biće  obuhvaćeni teoretski i praktični deo. Pod strogim nadzorom iskusnih lica, uz poštovanje svih bezbednosnih i sigurnosnih mera, uz primenu savremenih edukativnih sredstava kao što je laser-shoot simulator osnovni cilj škole je otkrivanje mladih talenata i njihova edukacija.

Testiranje potencijalnih kandidata obaviće se na strelištu BG Sportskog centra Kovilovo tokom maja meseca u dane vikenda i to : 8,9,22 i 23. maja 2010. godine. Da biste bili pozvani na testiranje potrebno je da popunjeni formular prijave i dostavite ga u kancelariju Saveza.


Dođi, čekamo Te!

Dokaži se na pravi način! Osvoji medalju – ostvari cilj!

OBRAZAC PRIJAVE ZA ŠKOLU STRELJAŠTVA MOŽETE PREUZETI OVDE>>>
Prijava za skolu streljastva

Testiranje kandidata po dostavljenim prijavama vrsice se na strelistu:

BG Sportski centar Kovilovo
11211 Beograd
ZRENJANINSKI put 170

       Od 10:00 – 17:00 Casova u
   Subotu       8. maja 2010.
   nedelju       9. maja 2010.
    Subotu     22. maja 2010.
    nedelju    23. maja 2010.

                 Prijave kao i dodatne informacije o radu škole možete dobiti u kancelariji Saveza:
Telefon: 011-20-75-271
Fax:       011-20-75-263
e-mail:     office@claytarget.rs

Letak